Over ons

DSC_0238-min

Atelier met 5 draaischrijven
Nele Deckx
Lies Van Daele

In 1998 leerde Nele de stiel van potten draaien bij potterij ’t Rolleken in Lille waar ze tot 2014 les volgde. Potjes en co is klein begonnen met het organiseren van workshops voor kinderen; vooral vriendjes van… die leerden potjes draaien in de achtertuin. Dit groeide uit tot kinderfeestjes die ter plaatse werden gegeven in het gezelschap van twee draaischijven.

In 2013 werd het atelier ingericht en ben ik gestart met twee cursisten. Er zijn ondertussen vijf draaischijven beschikbaar en geef ik initiatielessen, workshops, cursussen en feestjes aan zowel kinderen als volwassenen. Voor elk wat wils… Voor verdere info kan je gaan kijken op mijn aanbod.

Sinds kort is deze website uitgebreid met een eigen assortiment keramiek. Samen met keramiste Lies van Daele stel ik met trots ons assortiment voor van eenvoudige, gebruiksvriendelijke voorwerpen die het dagelijks leven, en dan vooral het “samen” eten opfleuren. Deze handgemaakte artikelen zijn unieke stukken en hebben een beperkte voorraad. Neem zeker een kijkje op de pagina “keramiek uit eigen atelier”.

DSC_0261